Information

SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S leverer varer til alle former for virksomheder og brancher. Som en naturlig del i en ansvarsbevidst og korrekt drevet virksomhed er der ofte kunder, der efterspørger forskellig information. Sodemann Industrifjedre A/S har hermed gjort rede for vores stillingtagen til væsentligste områder.
Dokument på specifikke områder kan printes ud som dokumentation.

Prisaftaler / kontrakter mm.

SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S indgår ikke deciderede kontrakter eller aftaler med kunder omhandlende juridiske forhold, der regulerer vores priser, rammeaftaler, service eller kvalitetsstyring mm. Der er mange punkter i disse typer aftaler, der helt klart er acceptable og almindelig sund fornuft, men der er også punkter, der enten kan være urimelige, umulige eller på forhånd svære at efterleve. Såfremt en aftale ikke er 100% skarp overfor begge parter, er der ingen belæg for at indgå en aftale. Vores samhandel med kunder er i princippet meget enkel. Kunden bestiller og køber kun præcis det antal specialfjedre eller standardfjedre, der er behov for. Såfremt det er specialfjedre, fremstilles disse efter kundens oplysninger og ønsker og efter accept af tilsendt tilbud. Såfremt det er standardfjedre, er disse fremstillet og leveret ud fra de parametre, der er for den enkelte type. Priser og mængderabat på standardfjedre fremgår på vores online shop. Hvis kunden har definerede krav til en fjeder og derfor ikke er sikker på, at standardfjedren kan opfylde disse, skal alle vigtige informationer videregives til os ved bestilling, så vi kan sikre, at den leverede vare opfylder kundens krav og ønsker.

Brug for akut hjælp udenfor normal arbejdstid?
Vi hjælper gerne udenfor normal arbejdstid- Læs mere om hvordan via dette link: Akut hjælpFjedre

Internet Explorer inkompatibilitet

Dette websted fungerer desværre ikke godt med Internet Explorer. Vi anbefaler at bruge en af nedenstående gratis browsere. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf: 8672 0099 eller på email: [email protected]

Ophavsret © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. Alle rettigheder forbeholdes.