Chat with us, powered by LiveChat

Kvalitets- og produktionssikring

Download pdfSodemann Industrifjedre A/S er en virksomhed, der har handel med fjedre som speciale. Vi tilbyder hurtig levering fra dag til dag fra Danmarks største lager af fjedre. Vi tilbyder desuden at løse opgaver med specielfjedre. Sodemann Industrifjedre A/S leverer kun fjedre fra produktioner, der alle holder en meget høj standard. De fabrikker vi arbejder sammen med, har alle produktion og målefaciliteter, der lever op til nutidens høje krav til kvalitet. Der anvendes kun certificeret tråd i bedste kvalitet. Overholdelse af disse krav er tilstrækkelig sikkerhed for den tekniske kvalitet.

I vores katalog kan informationer omkring DIN-normer og Werkstoff nr. EN Normer mm. findes ved de forskellige varegrupper. Der er normalt ikke behov for særlig specifikation af de enkelte standardfjederleverancer. Hvis der ved bestilling af specialfjedre ønskes målerapporter eller kopi af trådcertifikat fra trådleverandør, kan det leveres sammen med ordren. Ved bestilling skal der defineres, hvilke informationer der ønskes.

Hver vare Sodemann Industrifjedre A/S leverer, har sit eget varenummer, og alle data er registreret elektronisk i vores ordrestyringssystem. Alle tegninger, billeder og data er sikret med komplet backup både internt og eksternt.

Øvrige krav til kvalitet hos os, såsom hurtig levering, leveringssikkerhed, just in time leveringer, priser og service etc. bliver imødekommet med tidssvarende indsigt og teknologi på områderne inden for ordre- og lagerstyring, økonomi og administration mv. Hertil kommer, at vi med dygtige medarbejdere i en særlig nichevirksomhed opretholder et personligt ansvar i alle led.

Sodemann Industrifjedre A/S vil til stadighed være den foretrukne og bedste leverandør af standardfjedre. Derfor gennemfører Sodemann Industrifjedre A/S løbende forbedringer og optimeringer, der hele tiden sørger for, at vi overholder høje interne krav. Sodemann Industrifjedre A/S imødeser gerne al konstruktiv kritik, således at vi i dialog med kunderne altid er i stand til at opfylde flest mulige eksterne krav fra vores kunder.

Internet Explorer inkompatibilitet

Dette websted fungerer desværre ikke godt med Internet Explorer. Vi anbefaler at bruge en af nedenstående gratis browsere. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf: 8672 0099 eller på email: [email protected]

Ophavsret © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. Alle rettigheder forbeholdes.