Chat with us, powered by LiveChat

FKM Kvalitetshåndbog

Download pdfNedenstående punkter gælder kun, hvis en kunde specifikt samtidig med ordreafgivelse, meddeler Sodemann Industrifjedre A/S at fjedrene i en kommende ordre, kommer i direkte kontakt med en fødevare.

Hvis en kunde skriftligt meddeler Sodemann Industrifjedre A/S ved ordreafgivelse, at en af vores kommende leveringer af fjedre kommer i direkte kontakt med en fødevare, skal leverancen være specialproduceret, således at Sodemann Industrifjedre A/S kan garantere komplet sporbarhed fra bestilling til levering af fjedrene. Sodemann Industrifjedre A/S fjedre er alle oprettet med et unikt lagernummer og alle nødvendige tekniske oplysninger. Dette betyder for kunden, at kunden får den rigtige fjeder i samme gode kvalitet hver gang. Alle Sodemann Industrifjedre A/S fjedre fremstilles i bedste certificerede tråd, og fjedrene produceres efter forskrifter, der sikrer høj kvalitet.

I vareteksten vil der stå ”FKM godkendt”.
Tråd certifikat samt ”Overensstemmelseserklæring” vil kunne fremsendes på forlangende.

Såfremt der leveres en forkert vare til en kunde der rettidigt har meddelt os at ordren er en FKM ordre, skal Jørgen Sodemann ([email protected]) straks informeres, idet Jørgen Sodemann er forpligtet til at kontakte levnedsmiddelstyrelsen om hændelsen.

Internet Explorer inkompatibilitet

Dette websted fungerer desværre ikke godt med Internet Explorer. Vi anbefaler at bruge en af nedenstående gratis browsere. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf: 8672 0099 eller på email: [email protected]

Ophavsret © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. Alle rettigheder forbeholdes.