Firmaprofil

SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S handler med alt indenfor fjedre, og har standardfjedre som speciale.

Firmaet startede i 1989 og har til stadighed befæstet sin position på det danske marked for standardfjedre.

Vi har Danmarks største udvalg af fjedre på lager til levering fra dag til dag.

Du kan med fordel anvende vores fjedre ved konstruktion af nye produkter, ordreproduktion, reparation og Just in time.<

Standardfjedre fra lager sparer dig tid og penge ved forsøg. Bestil kun til aktuelt forbrug og spar lageromkostninger !!

Vores fjedre er alle oprettet med et unikt lagernr. og alle nødvendige tekniske oplysninger. Dette betyder for dig, at du får den rigtige fjeder i samme gode kvalitet hver gang. Alle vores fjedre fremstilles i bedste certificerede tråd, og fjedrene produceres efter forskrifter der sikrer høj kvalitet.

Vi hjælper gerne med beregninger og vejledning om brug af fjedre, og fremstiller fjedre efter dine ønsker.

Vores mål er at give dig den bedste og hurtigste service. Vi lægger stor vægt på at give dig en professionel, seriøs og personlig betjening. Kun på denne måde kan vi forblive den foretrukne leverandør af fjedre til dansk industri.

Du er altid velkommen til at ringe 86720099 hvis du har spørgsmål.

Vi har åbent mandag - torsdag kl. 08.00 til 16.30 & fredag kl. 08.00 til 15.30  Ved akut behov udenfor arbejdstid kan du altid træffe en medarbejder på 86720099 eller Jørgen Sodemann på 20116303.

Varer kan afhentes mandag - torsdag mellem kl. 8.00 og 17.45. Fredag mellem 8.00 og 16.45. Det er ikke muligt at bestille yderligere eller få teknisk hjælp på adressen uden for telefontid.

aaa

Ophavsret © 2019 Sodemann Industrifjedre A/S. Alle rettigheder forbeholdes.