Chat with us, powered by LiveChat

Akut hjælp

Ved akut behov for levering af fjedre udenfor normal arbejdstid, vil vi selvfølgelig gerne hjælpe. Vi kan ikke hjælpe med vejledning og beregninger osv. udenfor normal arbejdstid, men vi kan ved akut behov såsom maskine havari, nedbrud, reparation af kritisk maskineri mm. sørge for at varer kan blive pakket, og klargjort til afhentning eller forsendelse foranlediget af kunden.

Det er selvfølgelig klart at telefon ekspedition og pakning af varer udenfor normal åbningstid, vil være forbundet med nogle gebyrer. Disse gebyrer vil eliminere ikke-akutte henvendelser.

Følgende gebyrer (ex. Moms) er gældende:
Opkald udenfor normal arbejdstid (mandag til torsdag fra 07.00 til 16.30 og Fredag 08.00 til 15.30), samt i weekender og på helligdage, vil der blive faktureret 500 kr. Beløbet dækker kun for opkaldet.

Såfremt det under samtalen konkluderes at der skal pakkes varer, skal en medarbejder tilkaldes og virksomheden åbnes. Denne ekspedition vil (i tillæg til opkaldsgebyret) blive faktureret 1000 kr. på hverdage, samt 1500 kr. i weekender og helligdage. (Ekspeditionstillæg går ubeskåret til medarbejder)

Ved brug for akut hjælp, kan du træffe en medarbejder på 87 38 87 97 eller Jørgen Sodemann på 20 11 63 03.

Internet Explorer inkompatibilitet

Dette websted fungerer desværre ikke godt med Internet Explorer. Vi anbefaler at bruge en af nedenstående gratis browsere. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf: 8672 0099 eller på email: [email protected]

Ophavsret © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. Alle rettigheder forbeholdes.