Chat with us, powered by LiveChat

Konfliktmineraler

Download pdfI 2010 underskrev præsident Obama loven Dodd-Frank Consumer Protection Act. Sektion 1502 i loven omhandler international handel med og brug af konfliktmineraler. Termen konfliktmineraler henviser til konfliktdiamanter eller bloddiamanter og refererer til råvarer, som stammer fra visse dele af verden, hvor der forekommer konflikter som følge af udvinding og handel med disse råvarer.
Der er gjort forskellige internationale indsatser med henblik på at reducere handlen med konfliktråvarer for at begrænse incitamentet til at udvinde og slås om dem. Dodd-Frank Reform and Consumer Protection-loven fra 2010 kræver, at producenter gennemgår deres forsyningskæder og indrapporterer brugen af konfliktmineraler.

De mest udvundne konfliktmineraler er cassiterit (til tin), wolframit (til tungsten), coltan (til tantalum) samt guld, som eksporteres fra forskellige lande gennem en række mellemmænd, inden de købes af multinationale elektronikvirksomheder. Disse mineraler er vigtige ved fremstillingen af forskellige elektroniske enheder.

For at sikre vores kunder, at ingen af vores produkter er i modstrid med Dodd-Frank Reform-loven eller indeholder konfliktmineraler generelt, erklærer vi hermed, at:

INGEN af SODEMANN Industrifjedre A/S' produkter indeholder de ovennævnte råvarer.

Internet Explorer inkompatibilitet

Dette websted fungerer desværre ikke godt med Internet Explorer. Vi anbefaler at bruge en af nedenstående gratis browsere. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf: 8672 0099 eller på email: [email protected]

Ophavsret © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. Alle rettigheder forbeholdes.