Chat with us, powered by LiveChat

REACH Direktiv EU's kemikalielov

Download pdfREACH, der står for Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemical substances er navnet på en forordning (EF nr. 1907/2006) fra Europa-Kommissionen, der har til formål at sikre, at de 100.000 forskellige typer kemikalier, der bruges i EU, er dokumenteret med hensyn til sikkerhed for mennesker og miljø. Forslaget har betydning for alle kemikalier, der produceres, importeres eller anvendes på en mængde af min. 1 ton årligt af en virksomhed i et EU-medlemsland. For en række af de mest sundheds- og miljøfarlige kemikalier forpligtes virksomhederne til at bruge et mindre farligt kemikalie, hvis det er muligt. Der er i vores produkter ikke anvendt kemikalier, der optræder på REACH Direktivets kandidatliste over skadelige stoffer med en koncentration over 0,1 vægtprocent. Vores produkter indeholder ingen kemikalier eller farlige stoffer, og der anvendes kun almindelige olier og smøremidler mm. til produktion af fjedre.

SVHC

Der er ikke anvendt kemikalier fra SVHC-listen i vores produkter 

SVHC er en liste med en række stoffer, som er særllgt farlige. De er klassificeret særskilt under REACH (Substances of Very High Concern =  SVHC). Listen (opdateret 19/1-21) kan ses her.

Internet Explorer inkompatibilitet

Dette websted fungerer desværre ikke godt med Internet Explorer. Vi anbefaler at bruge en af nedenstående gratis browsere. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf: 8672 0099 eller på email: [email protected]

Ophavsret © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. Alle rettigheder forbeholdes.