Kan man genopfylde en Variload-gasfjeder?

Variload-gasfjedre kan indstilles i kraft

Genopfyldning af gasfjedre er ikke noget problem så længe der stadig er gas i fjederen. Er alt gas lukket ud, kan en variload gasjfeder ikke genopfyldes.

Variload-gasfjedre anvendes ofte til test og udvikling. Denne gasfjeder leveres med højest mulige kraft. For en Variload-gasfjeder med 8 mm stempelstang er det 650 Newton. De konventionelle gasfjedre i 8 mm ligger i et trykinterval på 50-650 Newton. Derfor er 50 Newton også en 8 mm Variload-gasfjeders nedre kraftværdi.

Variload-gasfjederen er udstyret med et ventilsystem på cylinderen, der gør det muligt via en unbraco-skrue, at lukke gassen ud og herved mindske gasfjederens kraft. Vi anbefaler, at gassen reduceres i ryk og at der testes i et jævnt interval mellem justeringen af gas i cylinderen.

Gasfjedre - Variload

Hvordan sikrer man sig, ikke at lukke for meget gas ud?
Sodemann anbefaler, at du tillægger en evt. låge ca. 10% ekstra vægt for at arbejde med en sikkerhedsmargin. Dette bevirker, at du kan lukke lidt for meget gas ud uden at have lukket for meget gas ud af gasfjederen. Variload-gasfjederens unikke ventilsystem gør det muligt at finde en gasfjeder uden komplicerede gasfjederberegninger.

Gasfjedre - Variload ekstra 10 procent

Variload-gasfjedre er din hjælp i konstruktionsfasen, hvor hænglingspunkter og omdrejningspunkter kan skifte i processen. Dette er alle faktorer, der har indflydelse på, hvor meget kraft en gasfjeder skal indeholde.

Når man har fundet den rette kraft til konstruktionen, kan Variload-gasfjederen sendes tilbage til os - vi måler kraften og finder en konventionel gasfjeder med samme kraft.

Internet Explorer inkompatibilitet

Dette websted fungerer desværre ikke godt med Internet Explorer. Vi anbefaler at bruge en af nedenstående gratis browsere. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf: 8672 0099 eller på email: [email protected]

Ophavsret © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. Alle rettigheder forbeholdes.