Hvad er en gasfjeder?

En enhed der yder kontrolleret løft eller sænkning af et emne uden brug af ekstern energi.

Gasfjedre anvendes overalt og i utallige konstruktioner. Hvis du som ingeniør, konstruktør eller designer skal have en kontrolleret bevægelse uden ekstra tilført energi, kan gasfjedre være din løsning i rigtig mange tilfælde.

Fordele ved gasfjedre fremfor mekaniske fjedre er deres hastighed samt unikke dæmpningsegenskaber, hvilket bevirker, at selv tunge emner kan håndteres på en nem måde. Et stort fittingsprogram giver et utal muligheder og kombinationer ved design og montering.

Gasfjederens store force er, at den giver en harmonisk og kontrolleret finish til din konstruktion.

Vores hjemmeside byder på mange hjælpeløsninger, så du kommer nemt videre med dine udfordringer.


Gasfjeder konfigurator


Gasfjedre består af en cylinder, der fungerer som et trykrør. En stempelstang med et stempel samt end-fittings. Gasfjedre indeholder ren nitrogen. Nitrogen kan ikke eksplodere og er ikke giftig. Gasfjedre har internt et meget højt tryk og må derfor ikke åbnes uden instruktion.

Gasfjedercylinderen er powdercoated, og gasfjederens stempelstang har modtaget en Nitrider- overfladebehandling. Den er modstandsdygtig overfor korrosion, men kan ikke anvedes i miljøer med en konstant fugtig belastning.

Gasfjeder - end-fittings

Her anvendes rustfrie gasfjedre, der er lavet i rustfri 316, som er et rustfrit, syrefast materiale.

Internet Explorer inkompatibilitet

Dette websted fungerer desværre ikke godt med Internet Explorer. Vi anbefaler at bruge en af nedenstående gratis browsere. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf: 8672 0099 eller på email: [email protected]

Ophavsret © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. Alle rettigheder forbeholdes.