Ny Hjemmeside!

Kære Kunde

Vores kunder har gennem årene været meget glade for vores hjemmeside og onlineshop, men den trængte til en opdatering. Derfor er vi glade for at kunne fortælle, at vi nu har lanceret en ny og mere tidssvarende hjemmeside. Adressen er den samme, tabellerne ligner stort set sig selv, men vi har tilføjet en lang række nye features, som vi håber og tror, at du vil blive glad for. Hele siden er opbygget på en ny, tidssvarende platform med mange muligheder for udvikling i fremtiden.

Vi vil til stadighed basere vores onlineshops funktionalitet og brugerflade ud fra feedback fra vores kunder, for kunden er den bedste dommer. Feedback er derfor utroligt vigtig – både ris og ros.

Oplever du en fejl, oplever du en manglende funktionalitet, er der forkerte links osv. vil vi meget gerne høre fra dig. Giver du os noget feedback, vil vi selvfølgelig honorere din venlighed og indsats. Kontakt os med det samme : Telefon: +45 86 72 00 99 eller på e-mail: lkm@fjedre.dk eller Jørgen Sodemann +45 20 11 63 03.

Tak.

Ophavsret © 2019 Sodemann Industrifjedre A/S. Alle rettigheder forbeholdes.