Ny Hjemmeside!

Kære Kunde
Vores kunder har gennem årene været meget glade for vores hjemmeside og onlineshop, men den trængte til en opdatering. Derfor er vi glade for at kunne fortælle, at vi nu har lanceret en ny og mere tidssvarende hjemmeside! Adressen er den samme, tabellerne ligner stort set sig selv, men vi har tilføjet en lang række nye features, vi håber og tror du vil blive glad for:
Kunde login:
Fremover får du din egen personlige konto. Du skal derfor logge ind med e-mail og et kodeord. Glemmer du dit kodeord, skal du ikke fortvivle, så hjælper vi dig.
Tidligere ordrer:
Som følge af nyt login system, kan vi nu fremover også vise ordrer du allerede har placeret. Du kan ved få klik genbestille dem eller få udskrevet en faktura eller følgeseddel hvis du har brug for det.
Sammenlign produkter og læg dem på ønskelisten:
Har du brug for at sammenligne nogle produkter, er det også muligt på den nye hjemmeside. Derudover kan du gemme dem til en anden god gang ved at sætte dem på en ønskeliste. Du har også mulighed for at maile din ønskeliste til en kollega.
Bedre sortering::
Vores slidere har fået en kærlig omgang og er nu mere brugervenlige. Samtidig kan du vælge, hvilken dimension du vil sortere efter og om det skal være med mindste eller største værdi øverst.
Spændende! Hvordan kommer jeg i gang?
Hvis du er kunde hos os i forvejen, kan du kontakte os. Vi sender dig derefter en mail med en invitation til vores side. Følg linket og opret et kodeord. Resten (Firmanavn, adresse, cvr., etc.) har vi oprettet for dig. Er der nogle informationer der ikke stemmer, kan vi ændre dem for dig. Du er også velkommen til selv at oprette dig på vores side.
Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores nye side og håber du vil synes lige så godt om den, som vi selv gør. Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har ris eller ros.
Kontakt os!
Kontakt os på telefon: 8672 0099 eller på e-mail: lkm@fjedre.dk
Ophavsret © 2018 Sodemann Industrifjedre A/S. Alle rettigheder forbeholdes.