Chat with us, powered by LiveChat

Ledig stilling: Magento 2 Udvikler

Skal du være med på vores vækstrejse hos SODEMANN Industrifjedre A/S?

Vi tilbyder en yderst favorabel løn der afspejler rette medarbejders kompetencer.

At sælge fjedre online kan lyde mindre ophidsende, men vi har et ønske om at vi skal være markedsleder - i hele verden – indenfor vores niche. Vi ved det kræver en betragtelig digital indsats, og du kommer derfor til at definere din egen rolle, og have betydeligt ansvar for vejen mod vores fælles digitale vækstmål. Vores Magento 2 platform er helt up to date, men vi har rigtig mange gode ideer du skal være med til at løse, og derved løfte vores webshop til nyt niveau.

SODEMANN Industrifjedre A/S handler med alt indenfor fjedre, og har standardfjedre som speciale. Vi har hjemmesider på 14 sprog og via disse sælger vi til B2B og B2C kunder i hele verden. Du får mulighed for at bidrage med løsninger på tværs af landegrænser og i markeder uden et loft på potentiel vækst. Du kommer samtidigt til at være en hjørnesten til ledelsesmøder, da vi er fuldt bevidste om at den digitale snitflade er det der skal flytte vores virksomhed de næste år. Fundamentet er på plads - vi mangler dig til at bygge ovenpå.

Du kommer til at rapportere direkte til direktøren og til vores eksterne rådgivere - med andre ord: Vi har samlet holdet omkring dig.

Vi er ikke eksperter – det er du!! Der er nok af opgaver, og du er den der eksekverer ud fra de planer vi fælles får lagt.

Der er tale om en fuldtidsstilling. Arbejdstid: 8-16, kun hverdage.
Du kommer til at arbejde i et åbent miljø med tæt kontakt til dine kollegaer, eller du kan få eget kontor. Vi er et team med en uformel omgangstone.

Straffeattest skal kunne fremvises. Vi foretrækker at du bor indenfor en radius af 30 km.
Der er frokostordning, bordtennis og badminton mm. i virksomheden.

Adresse:
Gamma 5, Søften - 8382 Hinnerup.

Sådan søger du:
Send din ansøgning til Jørgen Sodemann på [email protected] - Emne: "Ansøgning Magento".
Ring gerne på 20 11 63 03, hvis du har spørgsmål.
Ansøgning skal udelukkende ske via e-mail. Kun kandidater der går videre til samtale får svar.

Ansættelse:
Hurtigst muligt.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Venlig hilsen
Jørgen Sodemann

SODEMANN Industrifjedre A/S

Internet Explorer inkompatibilitet

Dette websted fungerer desværre ikke godt med Internet Explorer. Vi anbefaler at bruge en af nedenstående gratis browsere. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf: 8672 0099 eller på email: [email protected]

Ophavsret © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. Alle rettigheder forbeholdes.